Website laten maken?

Wij helpen u graag uw online identiteit zichtbaar te maken!

Website laten maken?

Als ondernemer is uw online zichtbereik erg belangrijk! Of uw doelgroep nu consumenten of bedrijven zijn, iedereen googelt. Op het moment dat u nog geen website heeft laten maken, heeft u dus automatisch een punt achterstand op uw concurrenten. Dit is een van de vele redenen waarom een website erg belangrijk is. Het helpt u online zichtbaar worden. Een andere reden om uw website bij ons te laten maken is als uw website aan vernieuwing toe is. Na ongeveer 4-5 jaar is een website aan vervanging toe, de teksten passen niet meer bij het bedrijf, het huisstijl is aangepast of er zijn nieuwe toepassingen om leads binnen te krijgen. Niet alleen kunnen wij u helpen met het maken van uw website. Ook helpen wij u met uw website zichtbaar en vindbaar maken. Hier beginnen wij al mee bij de basis. Wij zorgen ervoor dat uw website fundering goed gebouwd is en leesbaar door Google.

Welke pakketten hebben wij?

Basispakket

495,-
 • SEO basis
 • 1 Correctieronde
 • Duidelijke website
 • Onbeperkt webpagina's
 • Eigen huisstijl geïntegreerd
 • Gemakkelijk zelf te bewerken
 • Google Analytics gekoppeld
 • Keuze uit 100 layouts

Basispakket

895,-
 • SEO basis
 • 1 Correctieronde
 • Duidelijke website
 • Onbeperkt webpagina's
 • Eigen huisstijl geïntegreerd
 • Gemakkelijk zelf te bewerken
 • Google Analytics gekoppeld
 • Keuze uit 180 layouts
 • 2 SEO landingspagina's
 • 1 Zoekwoordenonderzoek
 • Google Mijn Bedrijf
Populair

Basispakket

Vanaf €1595,-
 • SEO basis
 • 1 Correctieronde
 • Duidelijke website
 • Onbeperkt webpagina's
 • Eigen huisstijl geïntegreerd
 • Gemakkelijk zelf te bewerken
 • Google Analytics gekoppeld
 • Keuze uit 180 layouts
 • 5 SEO landingspagina's
 • 1 Zoekwoordenonderzoek
 • Google Mijn Bedrijf
 • Google Search Console
 • 3 uur SEO

Gratis demo ontvangen?

Basispakket

Een goede basis website laten maken? Wij zorgen dat uw website online staat, uw website op een Gemakkelijk CMS gebouwd is en dat u simep alles kan personaliseren en veranderen. Uw website laten maken door StartMarketing werkt altijd volgens een aantal duidelijke stappen. Allereerst komen wij op de koffie of plannen wij een bel afspraak in. Hier hebben wij een persoonlijk gesprek over uw verwachtingen en uw bedrijf. Hierna krijgt u een checklist, deze bestanden levert u aan en dan gaan wij aan de slag! 

Pro pakket 

Bij dit Pro pakket krijgt u buiten alle basis onderdelen ook nog het volgende: Een uitgebreid zoektermen onderzoek, een geoptimaliseerde homepagina tekst en een SEO advies. Hierdoor kunt u zelf de teksten aanpassen op ons advies. U krijgt 2 SEO geoptimaliseerde landingspagina’s, en maken wij uw Google Mijn Bedrijfspagina in orde. Ook geven wij een aantal praktische tips om te zorgen dat uw teksten nog beter geoptimaliseerd zijn. Deze tips kunt u makkelijk afwerken. 

Maatwerkpakket 

Ook kan het zijn dat u zelf al een concept heeft liggen voor uw website, of dat u een heel specifiek onderdeel wilt hebben wat wij niet binnen een basispakket kunnen bieden. Wellicht wilt u wel geen template maar juist een uniek ontworpen website laten maken. Dit kunnen allemaal redenen zijn om uw eigen maatwerk website te laten maken. Wij maken uw website dan helemaal vanaf de basis en maken hier later een WordPress thema van. De kosten hiervan zijn per project verschillen. 

Onze klanten

Waarom een website laten maken?

StartMarketing heeft al sinds 2014 ervaring met websites en online marketing. Vanaf die tijd zijn er al veel klanten u voor gegaan. Hierdoor hebben wij onze werkwijze kunnen optimaliseren en u garanderen dat uw website binnen mum van tijd klaar is. Ook hebben wij veel ervaring met SEO(Search Engine Optimization, hoger komen in Google zonder maandelijks budget) en SEA(Search Engine Advertising, hoger in Google komen door te adverteren) Hierdoor weten wij hoe wij uw website goed in moeten richten, optimalizeren en waar wij op moeten letten. 

Nog meer redenen om een website te laten maken?

Wij vinden dat uw website opdrachten moet opleveren, anders is het alleen maar een online visitekaartje. Wij doen daarom alles eraan om uw online vindbaarheid te vergroten. In het fundament van de website zorgen wij dat bepaalde functies en instellingen goed staan waardoor uw website beter leesbaar is door Google. Hierna zorgen wij ervoor dat uw foto’s een Alt tag krijgen, geven wij tips over SEO en met een marketing abonnement helpen wij u om uw website en uw bedrijf beter vindbaar te laten zijn. StartMarketing helpt u graag.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen jou graag het beste van je bedrijf te maken. Van SEO tot webdevelopment. Jij wordt vindbaar als je met ons in zee gaat.

Belang van een goede website

 

Een goede website is erg belangrijk. Om klanten aan te trekken naar uw website en bedrijf moet uw website vertrouwen uitstralen en zorgen dat mensen geboeid zijn. Hiervoor heeft moeten een aantal zaken op orde zijn. Er moet een goede huisstijl zijn, een betrouwbaar en scherp logo en een goede vindbare website. Dit alles kunnen wij voor u doen. 

Website laten maken bij StartMarketing

Wij werken met 180+ thema’s  die wij altijd ombouwen naar een eigen design voor iedere klant. Hierdoor blijft de prijs laag en heeft u alsnog een uniek design. Hierdoor valt ook niet terug te zien dat het een thema is. Ook zorgen wij ervoor dat er regelmatig nieuwe thema’s bij komen, waardoor nieuwe klanten nog meer mogelijkheden hebben. Verder zorgen wij ervoor dat alle website die wij maken voorzien zijn van gemakkelijke CMS en gemakkelijke software. Zo kunt u alle aanpassingen vooral zelf doen, lukt het een keertje niet? Geen probleem! Wij kijken er graag naar en lossen het dan voor u op. Zo kunt u door StartMarketing een website laten maken die u zelf ook gemakkelijk kunt aanpassen. Handig toch? Meer weten over onze tarieven, kijkt u dan even op onze tarieven pagina? Of misschien bent u wel opzoek naar een manier om met ons in contact te komen.

Beter gevonden worden met uw website?

U bent waarschijnlijk op onze website gekomen via Google of Bing. Dan hebben wij ons werk goed gedaan! Elke site die wij maken proberen wij zo te optimaliseren dat hij goed vindbaar is in online zoekmachines. Dit doen wij door uw site goed leesbaar te laten zijn, een sitemap toe te voegen aan Google, en uw website snel te laten zijn. Buiten dit alles om kunnen wij u ook helpen met een zoektermen onderzoek en diverse SEO aanpassingen. Als u een website laat maken is het erg belangrijk om te zorgen dat deze goed vindbaar is. Daarom raden wij iedere klant aan om ook in de vindbaarheid van een website te investeren. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Het kan goed zijn dat u ons gevonden heeft onder de volgende zoektermen: Website laten maken, Website goed laten maken, Website maken of SEO website maken. Wellicht zelfs onder andere zoekwoorden! Benieuwd hoe wij uw website of bedrijf beter vindbaar kunnen maken? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek!

Voordelen van een websites laten maken

Responsive

Al onze websites zijn responsive! Uw website moet goed zichtbaar zijn op een telefoon of tablet. Dit komt doordat tegenwoordig 70% van de website bezoekers op een smartphone gebeurd.

Sales Funnel

Door onze marketing DNA bekijken wij iedere website ook met een marketing bril. Hierdoor willen wij welke website zo maken dat er meer leads en prospects uitkomen. Zo gaat uw website voor u werken!

SEO

Over SEO is al veel gezegd, toch blijft dit een enorm belangrijk punt. Op het moment dat uw bedrijf en website niet goed vindbaar zijn op Google loopt u omzet mis. Juist daarom zijn wij zo gefocust op SEO.

Veel klanten zijn u voor gegaan

Onze klanten komen uit heel Nederland. Bijvoorbeeld uit: Ede, Veenendaal, Barneveld, Apeldoorn, Renswoude, Wageningen, Deventer, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch, Enschede, Zwolle, Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Gorinchem, Utrecht, Zaltbommel en zelfs Den Haag

small_c_popup.png

Meer informatie

Vul hieronder je gegevens in en wij contacten je zo snel mogelijk